Nieuws
Hieronder vindt u een overzicht met al het nieuws over ons bedrijf en nieuwigheden over onze producten.

 

Bornel staat ook in 2021 weer voor U klaar!

Bornel staat ook in 2021 weer voor U klaar!

Sinds de oprichting in 2017 heeft Bornel Equipment Services zich bewezen als een betrouwbare, kundige partner op het gebied van diensten voor generieke laboratoriumapparatuur. Of het nu gaat om het leveren van kwalitatieve apparatuur welke past bij de behoefte van de klant of het onderhouden en servicen van deze apparatuur, onze klanten en partners kunnen beschikken over betrouwbare apparatuur in hun laboratorium zodat zij elke dag hun werk naar behoren kunnen uitvoeren.

Lees meer
Binder en Bornel contractueel business partners

Binder en Bornel contractueel business partners

Incubatoren, ovens en ultra low vriezers van het merk Binder worden in de markt veel weggezet. Binder levert de hoogwaardige kwaliteit die een klant verwacht in zijn of haar proces. Om deze apparatuur ook goed te houden voor de toekomst hebben Binder en Bornel Equipment Services een service contract afgesloten waar Bornel in de BeNeLux zorgt draagt voor installatie, onderhoud, service en validatie.

Lees meer
Bornel Equipment Services en COVID-19

Bornel Equipment Services en COVID-19

2020 is een jaar wat niemand snel zal vergeten. De wereld wordt geconfronteerd met een virus wat alles en iedereen op kop zet. In dit jaar hebben wij u echter goed kunnen voorzien van de juiste apparatuur en service waar we binnen de RIVM richtlijnen ons werk hebben doen zodat zowel wij als onze klanten in een veilige situatie zijn gebleven.

Lees meer

Advies of informatie nodig?

Het beste advies blijft nog altijd een persoonlijk advies. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of behoefte hebben aan een bezoek of offerte? Vul dan het contactformulier hiernaast in zodat wij met u in contact kunnen komen om uw vragen te beantwoorden of om u te kunnen voorzien van de juiste informatie of aanbiedingen.

Ook wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u met ons contact opnemen zodat we met u een afspraak kunnen plannen om in alle rust met elkaar in gesprek te gaan.

 

14 + 15 =

Bornel Equipment Services
Hendrik Figeeweg 3G4
2031 BJ Haarlem

+31 (0)88 250 0 100
 info@bornel.nl 

Uw partner op het gebied van onderhoud, service, advies en verkoop van laboratorium apparatuur.
Interesse? info@bornel.nl