Binder en Bornel Equipment Services contractueel business partners
Incubatoren, ovens en ultra low vriezers van het merk Binder worden in de markt veel weggezet. Binder levert de hoogwaardige kwaliteit die een klant verwacht in zijn of haar proces. Om deze apparatuur ook goed te houden voor de toekomst hebben Binder en Bornel Equipment Services een service contract afgesloten waar Bornel in de BeNeLux zorgt draagt voor installatie, onderhoud, service en validatie. Onze mensen zijn door Binder getraind zodat wij in ieders kwaliteitssysteem de service kunnen bieden die een klant mag verwachten.

 

Advies of informatie nodig?

Het beste advies blijft nog altijd een persoonlijk advies. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of behoefte hebben aan een bezoek of offerte? Vul dan het contactformulier hiernaast in zodat wij met u in contact kunnen komen om uw vragen te beantwoorden of om u te kunnen voorzien van de juiste informatie of aanbiedingen.

Ook wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u met ons contact opnemen zodat we met u een afspraak kunnen plannen om in alle rust met elkaar in gesprek te gaan.

 

3 + 11 =

Bornel Equipment Services
Hendrik Figeeweg 3G4
2031 BJ Haarlem

+31 (0)88 250 0 100
 info@bornel.nl 

Uw partner op het gebied van onderhoud, service, advies en verkoop van laboratorium apparatuur.
Interesse? info@bornel.nl