Bornel Equipment Services staat ook in 2021 weer voor U klaar!
Sinds de oprichting in 2017 heeft Bornel Equipment Services zich bewezen als een betrouwbare, kundige partner op het gebied van diensten voor generieke laboratoriumapparatuur. Of het nu gaat om het leveren van kwalitatieve apparatuur welke past bij de behoefte van de klant of het onderhouden en servicen van deze apparatuur, onze klanten en partners kunnen beschikken over betrouwbare apparatuur in hun laboratorium zodat zij elke dag hun werk naar behoren kunnen uitvoeren.

 Ook voor 2021 staan we weer klaar om onze diensten uit te voeren dus neem rustig eens contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van een passend aanbod!

 

Advies of informatie nodig?

Het beste advies blijft nog altijd een persoonlijk advies. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of behoefte hebben aan een bezoek of offerte? Vul dan het contactformulier hiernaast in zodat wij met u in contact kunnen komen om uw vragen te beantwoorden of om u te kunnen voorzien van de juiste informatie of aanbiedingen.

Ook wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u met ons contact opnemen zodat we met u een afspraak kunnen plannen om in alle rust met elkaar in gesprek te gaan.

 

11 + 11 =

Bornel Equipment Services
Hendrik Figeeweg 3G4
2031 BJ Haarlem

+31 (0)88 250 0 100
 info@bornel.nl 

Uw partner op het gebied van onderhoud, service, advies en verkoop van laboratorium apparatuur.
Interesse? info@bornel.nl