Bornel Equipment Services en Covid-19
2020 is een jaar wat niemand snel zal vergeten. De wereld wordt geconfronteerd met een virus wat alles en iedereen op kop zet. In dit jaar hebben wij u echter goed kunnen voorzien van de juiste apparatuur en service waar we binnen de RIVM richtlijnen ons werk hebben doen zodat zowel wij als onze klanten in een veilige situatie zijn gebleven.

Nu een vaccin dichterbij lijkt te komen, stijgt de vraag naar opslag- en transportapparatuur. Bornel Equipment Services draagt hier graag een steentje aan bij met in ons pakket (vaccin)koelkasten, laboratoriumvriezers, microbiologische veiligheidskasten maar ook draagbare koel- en vriesboxen.

 

Met een toenemende vraag in de markt zien wij helaas ook wat langere levertijden ontstaan bij onze toeleveranciers. Informeer daarom tijdig naar de mogelijkheden zodat we samen deze pandemie te lijf kunnen gaan! #info@bornel.nl

 

Advies of informatie nodig?

Het beste advies blijft nog altijd een persoonlijk advies. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of behoefte hebben aan een bezoek of offerte? Vul dan het contactformulier hiernaast in zodat wij met u in contact kunnen komen om uw vragen te beantwoorden of om u te kunnen voorzien van de juiste informatie of aanbiedingen.

Ook wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u met ons contact opnemen zodat we met u een afspraak kunnen plannen om in alle rust met elkaar in gesprek te gaan.

 

4 + 13 =

Bornel Equipment Services
Hendrik Figeeweg 3G4
2031 BJ Haarlem

+31 (0)88 250 0 100
 info@bornel.nl 

Uw partner op het gebied van onderhoud, service, advies en verkoop van laboratorium apparatuur.
Interesse? info@bornel.nl