Van een storing tot een gebruiksklare oplossing.

Bornel Equipment Services legt zich toe op het verlenen van service aan laboratoriumapparatuur, het leveren van apparatuur, de daarbij horende accessoires en het leveren van “custom made” apparatuur. Wij werken samen met partners die onder andere laboratorium meubilair ontwerpen, fabriceren en plaatsen, partners die de installatie van een registratie systeem om alle van belang zijnde parameters te registreren en te bewaken realiseren en partners die klimaatkamers, koel en- vriescellen plaatsen. Door onze jarenlange ervaring en ons netwerk kunnen wij onze klanten voorzien in een breed pakket van producten, diensten en advies.

Preventief onderhoud

Het is van het grootste belang dat er veilig en langdurig van uw laboratoriumapparatuur gebruik gemaakt kan worden. Aantoonbaar periodiek apparatuur onderhoud is iets dat de bij klanten in gebruik zijnde kwaliteitssystemen meer en meer verlangen. Bornel Equipment Services biedt u periodiek preventief apparatuur onderhoud. Samen met onze klanten beoordelen wij wat het juiste onderhoud is en voor welke apparaten dit relevant is. Hierbij hebben wij de veiligheid van uw mensen als hoogste prioriteit. De lange levensduur van uw apparatuur en het voorkomen van tussentijdse storingen zijn hierbij uiteraard ook onze doelstellingen.

Reparatie en storingen

Dat apparatuur soms defect kan raken is een bekend gegeven. Het is hierbij van het grootste belang dat er bij een storingsmelding adequaat gereageerd wordt, zodat herstelling op korte termijn plaats kan vinden. Bornel Equipment Services pakt deze storingen direct op en zorgt er voor dat er dezelfde dag nog contact is met de klant om de vervolgacties te bespreken. Door de storingen analytisch en praktisch te beoordelen kan soms volstaan worden met een telefonische interventie. Zo niet, dan wordt er een afspraak gemaakt om op korte termijn bij de klanten op bezoek te gaan.

Installatie

Apparatuur dient op de juiste manier geïnstalleerd te worden. Dit omvat het op de juiste manier positioneren en aansluiten. Ook het controleren van parameters zoals bijvoorbeeld temperatuur, gasconcentratie en luchtvochtigheid hoort hierbij. Bornel Equipment Services maakt gebruik van gecertificeerde meetapparatuur.

Validatie

Het aantonen van kwaliteit is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bornel Equipment Services biedt hiervoor een uitgebreid dienstenpakket. Validatie van onder andere veiligheidskasten en autoclaven, maar ook stabiliteitsstudies voor koel- en vriesapparatuur, klimaatkasten en CO2/O2 incubatoren behoren tot de mogelijkheden. In overleg met onze klanten wordt een validatieprotocol vastgelegd, waarvan men na uitvoering een rapport ontvangt.

Verhuizingen

Het komt regelmatig voor dat apparatuur verhuisd moet worden wanneer er bijvoorbeeld wordt verhuisd naar een ander pand of naar een andere afdeling. Bornel Equipment Services biedt de mogelijkheid om hierin te ondersteunen met transport, her installatie en eventueel her validatie.

Apparatuur

Naast onze servicediensten biedt Bornel Equipment Services de mogelijkheid tot aankoop van apparatuur. Ook hierbij hanteren wij ons credo: “meeting your standards”. Dit betekent, dat indien u voorkeur voor een bepaald merk heeft, wij dit zullen leveren voor zover mogelijk. Zoekt u een apparaat van onbetwiste topkwaliteit, iets met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, een apparaat dat budgettair interessant is of wellicht een gebruikt apparaat. Bornel Equipment Services zal haar uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. U vindt onder de knop Producten een overzicht van ons aanbod.

Advies of informatie nodig?

Het beste advies blijft nog altijd een persoonlijk advies. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of behoefte hebben aan een bezoek of offerte? Vul dan het contactformulier hiernaast in zodat wij met u in contact kunnen komen om uw vragen te beantwoorden of om u te kunnen voorzien van de juiste informatie of aanbiedingen.

Ook wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u met ons contact opnemen zodat we met u een afspraak kunnen plannen om in alle rust met elkaar in gesprek te gaan.

 

Bornel Equipment Services
Hulswitweg 55
2031 BG Haarlem

+31 (0)88 250 0 100
 info@bornel.nl 

Uw partner op het gebied van onderhoud, service, advies en verkoop van laboratorium apparatuur.
Interesse? info@bornel.nl