Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in de laboratoriumbranche hebben de mensen van Bornel Equipment Services al veel apparatuur voorbij zien komen bij de klanten. Hierdoor is er een brede ervaring en kennis ontstaan over werktechnieken en apparatuur.

De reden dat we Bornel Equipment Services zijn gestart is omdat we zien dat er een behoefte is aan onafhankelijke service waarbij er meerdere apparaten en merken onderhouden kunnen worden op hoog niveau. Kennis is moeilijk te verkrijgen evenals de ultieme wil om ervoor te zorgen dat een klant snel geholpen is zodat zijn of haar dagelijkse proces door kan gaan.

Door korte lijnen te behouden met onze klanten en net dat ene extra stapje extra te willen doen bieden wij dat onze klanten gebruik kunnen maken van een goed en veilig apparatuurpark.

In de behoefte naar aanschaf van nieuwe apparatuur bieden wij een divers pakket waarin meerdere merken met elkaar vergeleken kunnen worden om het juiste apparaat bij de juiste situatie aan te bieden.

Bornel Equipment Services – Meeting your standards

Advies of informatie nodig?

Het beste advies blijft nog altijd een persoonlijk advies. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of behoefte hebben aan een bezoek of offerte? Vul dan het contactformulier hiernaast in zodat wij met u in contact kunnen komen om uw vragen te beantwoorden of om u te kunnen voorzien van de juiste informatie of aanbiedingen.

Ook wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u met ons contact opnemen zodat we met u een afspraak kunnen plannen om in alle rust met elkaar in gesprek te gaan.

 

6 + 10 =

Bornel Equipment Services
Hulswitweg 55
2031 BG Haarlem

+31 (0)88 250 0 100
 info@bornel.nl 

Uw partner op het gebied van onderhoud, service, advies en verkoop van laboratorium apparatuur.
Interesse? info@bornel.nl